Den Perfekte Kombination af den Praktiske og den Luksuriøse Bil

Der er mange der tror, at alt her i livet bliver lettere, jo flere penge man har at gøre med. Op til en vis grænse er det da også rigtigt nok: det er betydeligt lettere at leve sit liv, hvis man ikke skal gå og bekymre sig om, hvorvidt man har råd til det næste måltid eller ej. Men har men en bare nogenlunde indtægt, der fint dækker kost og logi, så bliver livet faktisk ikke så meget mere problemfrit af, at have flere penge at gøre med. Nogle problemer forsvinder, fordi man kan betale sig fra dem, men nye problemer dukker op. Du skal altså ikke tro, at du kan knokle hårdt, eller vinde i lotto, og så leve et fuldstændigt problemfrit liv. Du kommer blot til at stå overfor en ny række udfordringer.

Et af de problemer man først rigtigt støder på, når man har en rigtig høj indkomst, er hvor svært det er at vælge en bil. De fleste har en bil de har gået og drømt om rigtigt længe, og som på et eller andet plan bliver symbolet på deres succes. Det er en præmie de giver sig selv, for at være nået i mål. Nogle har drømt om en Ferrari, mens drømmen for andre er en Porsche. Mange tror, at kaster de penge nok efter en bil, så kan bilen selvfølgeligt det hele. Med så høj en pris, så må den være perfekt på alle områder, ikke? Men sådan fungerer det altså ikke.

Hvis du er single og har skaffet dig en masse penge, så kan enhver af disse drengedrøms biler nok være ganske fin. Den stiller dit behov for stil, luksus og lidt blær. Men hvad hvis du på vejen imod succes også har opnået succes på andre områder af dit liv, end de økonomiske? Eksempelvis ved at stifte dig en familie? Når man har et barn eller to, så bliver det pludseligt ikke særligt praktisk, at køre i en luksuriøs sportsvogn uden bagsæder. Når man pludseligt har en hel familie der skal handles ind til, så kommer man hurtig til at savne et bagagerum at opbevare alle de indkøbte varer i. Det er altså her det går op for én, at man langt fra er sikker på, at en bil dækker ens behov, blot fordi man har betalt mange penge for den. Man er nødt til først at forstå sine behov, og finde den mest luksuriøse bil der dækker dem.

Hvor finder man så sådan en perfekt kombination imellem det praktiske og det luksuriøse? Der er vist ingen tvivl om, at Mercedes B klasse har gjort det til perfektion. Her har man taget alt det luksuriøse fra A-klassen, hvor de flestes drømmebil plejer at befinde sig, og så kombineret den med de praktiske elementer der er behov for i en familie. Du får altså bagsæder, komfort og opbevaringsplads, uden at skulle frasige dig lækkerhed og prestige.