Find festlige moscato vine hos stor dansk vinhandler

Der er så mange forskellige slags vin at vælge imellem. Rød- og hvidvinene er forskellige alt efter hvilken druesort de er fremstillet på. Der er et hav af variationer i smag, styrke og farve. Her er vinbeskrivelser en god hjælp, så man kan læse lidt om vinen inden man køber. Også de mousserende vine findes i mange slags. Der er mange at vælge imellem, og det kan være godt med bare en smule paratviden, så man kan hitte rundt i det hele.

Hvis man vil smage en festlig boblende sag, så er moscato et godt bud. En mousserende moscato vil gøre underværker ved en hver festlig lejlighed. Disse vine er fremstillet på druen moscato, som er en af verdens ældste og mest udbredte. Man mener at moscato oprindeligt stammer fra Mellemøsten og at grækerne på et meget tidligt tidspunkt brugte druen i deres vinproduktion. Vinene varierer meget fra region til region, med er altid meget friske og ofte mousserende.

Køb din vin online

Hvis du ikke i forvejen kender supervin.dk, så er det en god ide at gå ind og besøge deres hjemmeside. Denne vinhandler har virkelig et sortiment, der siger spar to til det meste. Og til priser, der er overraskende lave. Ikke bare på traditionelle lavprisvine, men også på traditionelt dyrere kvalitetsvine, har priserne fået et nøk nedad, takket være indkøb af store partier og restpartier.

Lad dig friste på de mange spændende sider om både rødvine og hvidvine og de lækre mousserende som moscato og champagne. Der er ofte en informativ tekst om hver druesort, så man kan blive klogere på vinen, inden man køber. Det er faktisk spændende læsning og godt at blive klogere af. Vinen smager ofte endnu bedre, når man også har en lille historie på.

Kært barn mange navne

Moscat, moscatel eller moscato. Det er alle navne på den samme drue. Og moscato varierer i smagen alt efter hvilket distrikt den er fremstillet i. Det er kun spændende at smage de små nuancer, men moscato er næsten altid en moscato, uanset hvor den kommer fra.