Kender du Fundamentet for Dit Drømmejob?

Langt de fleste mennesker vil kunne fortælle dig, hvad deres drømmejob er. Det er faktisk lige meget om man spørger et lille barn i børnehaven, eller en mand der har arbejdet 40 år på den samme virksomhed: de vil begge være i stand til at give dig et svar. Nogle gange skal folk, der har været på den samme arbejdsplads længe, lige varmes op og åbne deres hoveder op til alle de forskellige muligheder. Men en god samtale om drømme fører ofte til, at de fleste kan fortælle dig, at der er et helt bestemt job som de ville ønske sig de kunne have.

Sørgeligt nok, så er det de færreste mennesker der rendt faktisk ender ud med deres drømmejob. Mange ser det som ?virkeligheden? der rammer dem, og tvinger dem til at blive realistiske. Men hvis jobbet eksisterer, hvorfor skulle det så være urealistisk for dig at nå det? Intet er umuligt, hvis bare man er villig til at lægge kræfterne i, og ikke gå på kompromis.

Men det er faktisk det, folk har problemer med. Det er nemt at gå og drømme, men det kræver arbejde og slid at gøre drømme til virkelighed. Selv hvis man fortalte folk, at de med 100% sikkerhed ville nå deres mål, så ville mange stadig være bange for at kaste sig ud i det. Ser du, når man tillader sig selv at tro på, at en drøm kan blive til virkelighed, så åbner man også op for skuffelse. Skuffelse er ikke en rar følelse, og man kan beskytte sig selv imod den, ved at tage den på forskud. Hvis man fortæller sig selv, at man aldrig rigtigt har troet på, at man kunne få sit drømmejob, så gør det ikke nær så ondt når man får ret. Men hvis man tror på det, og aktivt arbejder sig hen imod at få sit drømmejob, så gør det ondt hver gang man støder på udfordringer.

Men det er så her, hvor du må tage en beslutning. Vil du have dit drømmejob, eller vil du ikke?

Hvis du vil have dit drømmejob, så er første skridt, at finde ud af hvad fundamentet er for dit drømmejob. Hvad er det for nogle støttepæle der skal til, for at du kan kaste dig ud i drømmejobbet uden at falde ned og slå dig?

Jeg havde længe drømt om, at blive lingeri designer, men vidste ikke hvor jeg skulle starte. Da jeg begyndte at undersøge fundamentet for dette job, gik det op for mig at det var simpelt. Jeg var nødt til at forstå det grundlæggende design for bh og trusser. Hvordan man tegner dem, og så gør tegningerne til virkelighed med stof. Måske siger det sig selv, men jeg havde virkelig ikke overvejet det. Det åbnede op for, at jeg kunne søge ind på en design-skole der havde aftentimer, og begynde at opbygge en praktisk forståelse. Det tog 3 år, men i dag er mit drømmejob mit rigtige job.